В Израел влязоха в сила новите правила за провеждането на

...
 В Израел влязоха в сила новите правила за провеждането на
Коментари Харесай

Нови правила в Израел за събирания на закрито

 В Израел влязоха в действие новите правила за провеждането на мероприятия и тържества с присъединяване на повече от 100 индивида на закрито. В заведенията на съображение на по този начин наречения стандарт за развлечения ще бъдат допускани единствено имунизирани, преболедували или лица с негативен тест за ковид, оповестиха от пресслужбата на здравния министър, представени от ТАСС.

„ Стандартът за развлечения ” влиза в действие от през днешния ден, 21 юли, и се отнася за събития на закрито с присъединяване на 100 и повече индивида. Регламентът визира работата на зали за банкети, клубове, заведения за хранене и хотели с интернат. Мероприятията, които се организират отчасти на закрито и отчасти на открито, се преглеждат в този момент като провеждани на закрито, прецизират от министерството.

едомството вкара „ обвързване, използвано за всевъзможни публични и бизнес места: неразрешено е да се позволяват и обслужват лица, които не носят защитна маска. " „ В пространствата, където е конфигурирана системата за обявяване, уведомяването за наложителното носене на маски би трябвало да се прави постоянно “, се споделя в документа. 

От 1 юни в Израел са свалени всички карантинни ограничавания, като се изключи условието да се носи маска на закрито. Това условие бе анулирано на 15 юни и няколко дни по-късно бе въведено назад поради растежа на броя на инфектираните с ковид. По данни на радио „ Кан ” през юни в Израел са регистрирани 2,4 хиляди случая на ковид, от които съвсем 40% са били имунизирани против Covid-19.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР